Posidonia® zeezout

Posidonia® zeezout  

Posidonia® zeezout Verminder zoutgehalte met 25% Dankzij het 100% natuurlijk Posidonia® zeezout kan je het zoutgehalte in je brood met maar liefst 25% verminderen, zonder de smaak te veranderen. Posidonia® zout:- wordt gewonnen uit de zoutmijnen van het eilandje Formentera, een beschermd natuurgebied gelegen in de Balearen (Spanje)- is 100% natuurlijk zonder toegevoegde producten- heeft dezelfde smaak als traditioneel zeezout, maar het bevat minder natrium- leidt daardoor tot 25% minder zout in brood Heeft brood bereid met Posidonia® zout effectief evenveel smaak? Een test met een panel was duidelijk: er is geen significant verschil waarneembaar tussen een standaardbrood en een brood gemaakt met Posidonia®. Voor meer recepten met Posidonia® zout, ga naar www.puratos.be

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden

Welkom bij Inschrijven 

Inschrijven maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.