BELGIUM CHOCOLATE SUMMIT 2020

Inschrijvingsformulier CHOCOLADE PROFESSIONALS

Onderstaand formulier geeft u de mogelijkheid om u in te schrijven voor de Belgium Chocolate Summit (seminariedag en/of uitreiking Belgium Chocolate Awards).

Deelnemers van de Belgium Chocolate Awards en leden van Choprabisco genieten van een voordeeltarief om het volledige dagprogramma bij te wonen.

Wanneer?
29 april 2020

Waar? 
Het Pand - Gent

Betaling?

Na de Belgium Chocolate Summit 2020 zult u een factuur ontvangen met een oproep tot betaling. De facturatie wordt pas afgerond nadat de officiële inschrijvingsperiode is afgelopen.

U zult een bevestigingsmail van inschrijven ontvangen op het opgegeven emailadres.
Deze zal ook gebruikt worden voor alle overige communicatie. 

  • Kies een contactpersoon:
  • Zelf contactpersoon ingeven

Alimento komt voor 70 euro per persoon tussen voor elk bedrijf waarvan de deelnemers ressorteren onder Paritair Comité 118/220 (max. 3 p per bedrijf). Het betreffende bedrag wordt door Alimento teruggestort na deelname. De aanwezigheid op het event is hiervoor noodzakelijk en wordt gecontroleerd op basis van een handtekening op de aanwezigheidslijst. Het betreffende bedrag wordt dan na de Belgium Chocolate Summit overgeschreven door Alimento.

Heeft u nog een opmerking bij uw inschrijving of een vraag voor de organisatie?
Stel deze gerust, wij nemen dan contact met u op. 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden

Welkom bij Inschrijven 

Inschrijven maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.