CHOCOLATERIE

Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

ChocolaterieChocolaterie is de uitgelezen informatiebron voor zowel kleine, artisanale bedrijven als multinationals actief in de zoetwarenbranche. Voor die specialisten brengen we nieuws uit binnen- en buitenland, nieuwe producten, tendensen, inspirerende visies en innovatieve technieken die het verschil maken. Kortom, onmisbare informatie voor elke chocolate professional.

Topics:

artisanale biscuiterie | artisanale chocolade | artisanale confiserie | artisanale dranken | artisanale roomijs | chocolade | dranken | roomijs |

Voor wie:

- Handelszaken en detaillisten in suikerwaren en chocolade
- Brood- en banketbakkerijen (min.1 werkn.)
- Industriële bakkerijen en chocolatiers
- Zelfbedieningszaken en aankoopcentrales (min.10 werkn.)
- Aankopers van suikerwaren en chocolade

Archief vakbladen
Archief online magazines

GRATIS ONLINE MAGAZINE

ABONNEREN

ADVERTEREN

CONTACT

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden

Welkom bij Inschrijven 

Inschrijven maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.