- 28 mei 2020
- Door Marie Verhulst
- | Bron: Foodservices
Buffetsystemen
“Er zijn tal van buffetvormen beschikbaar. De keuze voor het juiste type wordt bepaald door een reeks basisregels. Belangrijke factoren die een rol spelen, zijn het aantal te serveren maaltijden, de keuze tussen selfservice en bediening, het aantal personeelsleden dat instaat voor de bediening, het voedingsaanbod en de openingsuren, en verder ook locatiegerelateerde aspecten zoals de specifieke beperkingen van het gebouw, de looprichting,...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.