- 17 april 2018
- | 2 min. leestijd
- | Bron: Foodprocess
Food At Work Days gelanceerd
Food At Work Days gelanceerd Meer mensen aan het werk krijgen in de voedingsindustrie Belgische voedingsbedrijven hebben elk dag meer dan duizend vacatures openstaan. Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie, en sectorfonds Alimento lanceren daarom de Food At Work Days: een reeks initiatieven en events om jongeren en werkzoekenden warm te maken voor een carrière in de voedingsindustrie. Het hoogtepunt is de uitreiking van de vernieuwde Food At Work Student Awards. VDAB, Forem en Actiris vermelden dagelijks gemiddeld 1.500 vacatures bij voedingsbedrijven op hun website; steeds meer voor technisch geschoolde medewerkers. Jan Vander Stichele, voorzitter van Fevia Vlaanderen, ziet hiervoor twee redenen: “Export is en blijft de motor van onze groei en zorgt ervoor dat Belgische voedingsbedrijven investeren in eigen land. Met die investeringen gaan natuurlijk ook jobs gepaard. Daarnaast zorgt de toenemende automatisering, digitalisering en robotisering ervoor dat ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.